Prinsheerlijk Rijden

“Soms heb ik meer dan twee wielen nodig.
Dan ga ik autodelen”.

profwielrenner Gerben de Knegt

Autodelen: wat en hoe?

Autodelen is dé flexibele manier van autorijden. Kostenbesparend, milieubewust en supermakkelijk.
 
Hoe werkt het?
Autodelen, autodaten: je maakt met meerdere mensen in jouw buurt gebruik van één deel- of buurtauto. Je koopt enkel kilometers en niet de auto. En hebt dus wel de lusten maar niet de vaste lasten ervan. Want je betaalt alleen wanneer je rijdt. Zijn dat minder dan 15.000 kilometers per jaar, dan is autodelen een prima alternatief voor de eigen eerste of tweede auto. Zonder omkijken naar afschrijving, onderhoud, reparaties, verzekering en wegenbelasting, toch lekker mobiel. Autodelen is bewust omgaan met je portemonnee én het milieu. Of je er nu de weekboodschappen mee gaat doen, ermee naar je werk rijdt of een ver familielid bezoekt: prinsheerlijk rijden dus!
 
Stap in
Wheels4all  en Greenwheels  zijn de autodeelaanbieders in de regio Midden-Brabant. Bekijk hun websites voor uitgebreide informatie en rekenvoorbeelden. Wil je ook instappen? Vorm dan een kopgroep met profwielrenner Gerben de Knegt en maak je interesse kenbaar en maak kans op € 100 rijtegoed.
 
Voordelen
De regio Midden-Brabant* stimuleert met de communicatiecampagne 'prinsheerlijk rijden' het autodelen. Omdat het nieuwe vervoersmogelijkheden biedt, een betaalbaar alternatief is én bijdraagt aan de vermindering van de parkeerdruk en milieubelasting. Minder auto’s op straat betekent ook een prettiger woonomgeving met meer ruimte voor groen en speelgelegenheid. Daarnaast faciliteert de regio het autodelen door parkeerplekken ter beschikking te stellen.
 

Er zijn al 101
geïnteresseerden

Ik ben ook geïnteresseerd