Prinsheerlijk Rijden

“Soms heb ik meer dan twee wielen nodig.
Dan ga ik autodelen”.

profwielrenner Gerben de Knegt

Stap in

Heb jij ook wel eens behoefte aan meer dan twee wielen? Je bent nog maar drie stappen verwijderd van prinsheerlijk rijden in een deel- of buurtauto:

Stap 1
Vul het interesseformulier in.

Stap 2  
Als er voldoende mensen in jouw buurt interesse hebben, ontvang je vanuit jouw gemeente een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst. Die vindt nog voor de zomervakantie plaats. Of er ook daadwerkelijk een deelauto in jouw buurt komt, is dus afhankelijk van het aantal geïnteresseerden in jouw buurt.

Stap 3
Tijdens die informatiebijeenkomst krijg je alle ins en outs over autodelen uitgebreid uitgelegd. En kun je je aanmelden als je dat nog niet hebt gedaan. De aanbieder van het autodelen kiest dan uit alle aanmelders een winnaar. Deze gelukkige wordt al meteen lekker op weg geholpen want wint € 100 rijtegoed als de deelauto in zijn of haar buurt gaat rijden.
 
Vorm een kopgroep
Wil je niet afwachten maar het lot in eigen hand nemen? Maak dan je buurtgenoten enthousiast voor autodelen. Attendeer ze op deze site en laat hen ook onderstaand formulier invullen. Als jij voldoende mensen weet mee te krijgen die óók prinsheerlijk willen rijden, kun je beheerder worden van de auto. Jij bepaalt dan mede waar de deelauto komt te staan en beheert het pasje en de agenda.
 

Interesseformulier  

Ja, ik ben geïnteresseerd in autodelen. Neem contact met mij op als er voldoende interesse is voor autodelen in mijn buurt.

*

*

*

* = Verplicht veld

Er zijn al 101
geïnteresseerden

Ik ben ook geïnteresseerd